برای مشاهده یافته ها از کلید Enter و برای خروج از کلید Esc استفاده کنید.

پیده گوشت، غذای ترکی لذیذ

پیده گوشت، یک غذای سبک و ساده از ترکیه

ترکیبات خمیر

  • آرد به میزان لازم
  • تخم مرغ یک عدد
  • مایه خمیر 2 قاشق غذاخوری
  • شکر 1 قاشق مرباخوری
  • آب ولرم 1 لیوان
  • ماست 1 لیوان
  • روغن مایع نصف لیوان
  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • زرده ی تخم مرغ 1 عدد برای رومال خمیر

مواد لازم برای روی خمیر پیده

  • گوشت چرخکرده 250 گرم
  • پیاز 2 عدد
  • گوجه فرنگی متوسط 2 عدد
  • فلفل سبز 1 عدد در صورت تمایل
  • نمک، فلفل، زردچوبه مقداری
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • جعفری یا گشنیز خرد شده به اندازه لازم
  • پودر آویشن مقداری

طرز تهیه

ابتدا آرد را الک می کنیم.سپس آن را در یک ظرف مناسب می ریزیم و وسط آن را گود می کنیم. تخم مرغ و مایه خمیر، شکر و نمک را در آب حل کرده و به آرد اضافه می کنیم.بعد ماست و روغن را نیز اضافه کرده و خوب ورز می دهیم. خمیر نرمی حاصل می شود.

روی خمیر را با پارچه ی مرطوب می پوشانیم و اجازه می دهیم نیم ساعت در دمای اتاق استراحت کند.

پیاز را رنده میکنیم. فلفل سبز و گوجه فرنگی ها را ریز خرد می کنیم.

گوشت، پیاز رنده شده، فلفل، گوجه فرنگی، رب، جعفری و ادویه و نمک را در ظرفی کاملا مخلوط می کنیم.

خمیر پیده را به شش قسمت تقسیم می کنیم. زیر خمیر را کمی آرد میپاشیم سپس با وردنه باز می کنیم و با دست به شکل بیضی درمی اوریم.

روی هر خمیر مقداری از مواد گوشتی را پهن می کنیم.

نیم سانت از لبه های کناری خمیر را به سمت بالا تا می کنیم و با نیشگون گرفتن، حالت می دهیم.

روی خمیر را با استفاده از زرده تخم مرغ رومال میزنیم.

فر را از قبل با حرارت 180 درجه گرم میکنیم. سینی فر را چرب می کنیم و پیده های گوشت را روی سینی میچینیم.

سپس به مدت 30-45 دقیقه در فر گرم شده قرار می دهیم. پس از این زمان از فر خارج می کنیم. روی نان ها کمی کره می مالیم تا نرم شوند و گرم سرو می کنیم. پیده گوشت ما آماده است. نوش جان

نکته ها

  • در صورت تمایل می توانیم کمی پنیر پیتزا روی پیده گوشت بریزیم و بعد در فر قرار دهیم.
  • در انتها کمی آویشن و گشنیز خرد شده روی پیده گوشت می ریزیم.