برای مشاهده یافته ها از کلید Enter و برای خروج از کلید Esc استفاده کنید.

فوت و فن خورش بادام کرمانشاهی

هر گوشه از ایران ما پر است از جاذبه ها و فرهنگ های رنگارنگ و خاص

یکی ازین جاذبه های خوشمزه در هر استان، غذاهای سنتی است و یکی از بی نظیرترین این غذاها، خورش خلال بادام کرمانشاه است. غذایی اصیل که پای ثابت مجالس رسمی کرمانشاه است.

 

مواد لازم خورش بادام کرمانشاهی

  •   گوشت گوسفندی 300 گرم
  •   زعفران دم کرده نصف فنجان
  •   خلال بادام 250 گرم
  •   روغن محلی 1 قاشق غذاخوری
  •   پیاز درشت 1 عدد
  •   گلاب نصف فنجان
  •   چوب دارچین 1 تکه کوچک
  •   زرشک سیاه 1 لیوان
  •   رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  •   نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم

 

طرز تهیه خورش بادام

1- پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا شیشه ای و سبک شود.

2- سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید، تفت دهید و به آن زردچوبه و کمی فلفل سیاه اضافه کنید.

3- بعد از چند دقیقه که رنگ گوشت تغییر کرد، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا اصطلاحا رب رنگ باز کند.

4- سپس 4 لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید با در بسته و حرارت ملایم، گوشت بپزد.

5- خلال بادام را پس از شستن، در گلاب خیس کنید تا نرم شود.

6- وقتی آب خورش کم شد، خلال بادام  و چوب دارچین را اضافه کنید و اجازه دهید 20 دقیقه دیگر بجوشد.

7- زرشک را با روغن حیوانی کمی تفت دهید و همراه زعفران در اواخر پخت خورش به آن اضافه کنید.

8- چوب دارچین را خارج کرده و نمک غذا را اندازه کنید. بعد از حدود 10 دقیقه غذای شما حاضر است.

9- خورش را در ظرف بریزید و همراه برنج سرو  کنید و از طعم این خورش بی نظیر لذت ببرید.

نوش جان

 

فوت و فن خورش بادام کرمانشاهی

1- برای این خورش و بیشتر خورش های ایرانی بهتر است از گوشت گوسفندی استفاده کنید.

2- زرشک مورد استفاده در این خورش، زرشک سیاه کرمانشاه است که طعم ملسی دارد. در صورت در دسترس نبودن از زرشک قرمز استفاده شود.

3- چوب دارچین باعث می شود که رنگ خورش تیره نشود.

4- با توجه به ذائقه ی اهل منزل، میتوانید روغن حیوانی را حذف و از کره استفاده کنید.

5- برای تزیین این خورش می توانید از پرک بادام استفاده کنید.