مسمای مرغ و بادمجان

مسمای مرغ و بادمجان، یکی از انواع خورش های سنتی کشورمان است که به چند روش طبخ می شود. با هم یکی از انواع روش های پخت را مرور می کنیم. مواد لازم خورش مسمای مرغ و بادمجان ران مرغ 2 تکه بادمجان 3 تا 4 عدد غوره به مقدار لازم گوجه فرنگی 1 عدد …

ادامه مطلب

فوت و فن خورش فسنجون

مواد لازم برای خورش فسنجون مغز گردوی آسیاب شده 400 گرم مرغ 4 تکه پیاز 1 عدد رب انار 4 تا 5 قاشق غذاخوری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان لازم روغن برای سرخ کردن 2 قاشق غذاخوری شکر در صورت تمایل خورش فسنجان یکی از خورش های سنتی و ممتاز ایرانی است که در …

ادامه مطلب

فوت و فن خورش بادام کرمانشاهی

هر گوشه از ایران ما پر است از جاذبه ها و فرهنگ های رنگارنگ و خاص یکی ازین جاذبه های خوشمزه در هر استان، غذاهای سنتی است و یکی از بی نظیرترین این غذاها، خورش خلال بادام کرمانشاه است. غذایی اصیل که پای ثابت مجالس رسمی کرمانشاه است.   مواد لازم خورش بادام کرمانشاهی   …

ادامه مطلب

طرز تهیه خورشت قرمه سبزی ایرانی

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه …

ادامه مطلب