برای مشاهده یافته ها از کلید Enter و برای خروج از کلید Esc استفاده کنید.

مسمای مرغ و بادمجان

مسمای مرغ و بادمجان، یکی از انواع خورش های سنتی کشورمان است که به چند روش طبخ می شود. با هم یکی از انواع روش های پخت را مرور می کنیم.

مواد لازم خورش مسمای مرغ و بادمجان

  • ران مرغ 2 تکه
  • بادمجان 3 تا 4 عدد
  • غوره به مقدار لازم
  • گوجه فرنگی 1 عدد
  • پیاز متوسط 1 عدد
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • آبغوره نصف استکان

طرز تهیه

ابتدا مزغ ها را به نمک و زردچوبه آغشته می کنیم و در روغن داغ کاملا سرخ می کنیم و در یک قابلمه با کمی زردچوبه، یک عدد پیاز و یک لیوان آب می پزیم.

بادمجان ها را پوست کنده و ورقه ورقه کرده و سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. گوجه فرنگی را نیز بعد از پوست کندن، ورقه ورقه کرده و سرخ می کنیم.

در مرحله ی بعد یک عدد پیاز را ریز خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم، وقتی رنگ پیاز تغییر کرد کمی زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم. سپس رب را اضافه می کنیم و چند دقیقه زمان می دهیم تا رنگ آن باز شود. پس از آن یک لیوان آب سرد به آن اضافه می کنیم.

وقتی سس به جوش آمد، حرارت را کم می کنیم و مرغ پخته شده و بادمجان و گوجه فرنگی سرخ شده و غوره را به آن اضافه می کنیم.

در ظرف را می بندیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم حدود 20 دقیقه بپزد.

برای ترشی غذا از آبغوره استفاده می کنیم، نمک غذا را اندازه می کنیم و اجازه می دهیم چند جوش دیگر بزند.

خورش مسمای مرغ و بادجان ما آماده است. نوش جان

نکات طبخ

در طبخ اکثر خورش ها بهتر است صبور باشیم اجازه بدهیم خورش با حرارت ملایم جابیفتد تا طعم بهتری داشته باشد.

استفاده از غوره و آبغوره باعث ترشی ملایمی می شود و طعم نهایی مسمای مرغ و بادمجان ما ملس می شود.