راز و رمز پخت کوفته

کوفته یکی از غذاهای سنتی در ایرانه که در همه ی شهرها با کمی اختلاف در رسپی تهیه می شود. با ما باشید تا با راز و رمز پخت این کوفته دلبر آشنا شوید. مواد لازم برنج نیم دانه ایرانی نصف پیمانه لپه نصف پیمانه زعفران دمکرده یک قاشق سوپخوری گوشت چرخکرده 500 گرم پیاز …

ادامه مطلب

آش بلغور

آش بلغور یکی از آش های سنتی ایران است که به خاطر استفاده از بلغور گندم و حبوبات و سبزیجات و گوشت غذای فوق العاده کاملی به شمار میرود. این موضوع به علاوه طعم بی نظیر آن، باعث شده طرفداران بسیاری داشته باشد. مواد لازم آش بلغور نخود نصف پیمانه لوبیا چیتی  نصف پیمانه عدس …

ادامه مطلب

جغور بغور یا حسرت الملوک

جغور بغور یا حسرت الملوک یکی از غذاهای سنتی ایرانه که در قدیم جزء غذاهای ارزان و مختص قشر ضعیف جامعه بود. جغور بغور غذای مرسوم شهرهای تهران، زنجان، کرمانشاه، رشت، اردبیل و ساری بود، اما داستانی که این غذا را جالب تر کرده ازین قرار است که: آورده اند که روزی ناصرالدین شاه با …

ادامه مطلب

مسمای مرغ و بادمجان

مسمای مرغ و بادمجان، یکی از انواع خورش های سنتی کشورمان است که به چند روش طبخ می شود. با هم یکی از انواع روش های پخت را مرور می کنیم. مواد لازم خورش مسمای مرغ و بادمجان ران مرغ 2 تکه بادمجان 3 تا 4 عدد غوره به مقدار لازم گوجه فرنگی 1 عدد …

ادامه مطلب

فوت و فن خورش فسنجون

مواد لازم برای خورش فسنجون مغز گردوی آسیاب شده 400 گرم مرغ 4 تکه پیاز 1 عدد رب انار 4 تا 5 قاشق غذاخوری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان لازم روغن برای سرخ کردن 2 قاشق غذاخوری شکر در صورت تمایل خورش فسنجان یکی از خورش های سنتی و ممتاز ایرانی است که در …

ادامه مطلب

فوت و فن خورش بادام کرمانشاهی

هر گوشه از ایران ما پر است از جاذبه ها و فرهنگ های رنگارنگ و خاص یکی ازین جاذبه های خوشمزه در هر استان، غذاهای سنتی است و یکی از بی نظیرترین این غذاها، خورش خلال بادام کرمانشاه است. غذایی اصیل که پای ثابت مجالس رسمی کرمانشاه است.   مواد لازم خورش بادام کرمانشاهی   …

ادامه مطلب

طرز تهیه خورشت قرمه سبزی ایرانی

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه …

ادامه مطلب