برای مشاهده یافته ها از کلید Enter و برای خروج از کلید Esc استفاده کنید.

طرز تهیه سوپ شیر مجلسی

سوپ ها غذاهای رقیق و آبکی هستند که معمولا به عنوان پیش غذا سرو می شوند.

سوپ شیر مجلسی از جمله سوپ های لذیذ و تقریبا همه پسند است که بسیار رسپی آسان و ساده ای دارد.

مواد لازم:

  • استاک مرغ 4 لیوان
  • شیر یک لیتر
  • سینه مرغ یک عدد
  • جو پرک 1 پیمانه
  • پیاز متوسط 1 عدد
  • هویج 2 عدد
  • قارچ چند عدد در صورت تمایل
  • خامه صبحانه 1 عدد

طرز تهیه سوپ شیر مجلسی

جو پرک را پس از شستن، به همراه استاک مرغ و پیاز رنده شده و هویج رنده شده در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار می دهیم. بهتر است پس از جوش آمدن، شعله ی گاز را کم کرده و اجازه دهیم جو و سبزیجات با حرارت ملایم پخته شوند.

سینه ی مرغ را در ظرفی جداگانه همراه با نمک، زردچوبه، کمی پودر گشنیز و فلفل سیاه، و یک عدد پیاز آبپز میکنیم. سپس سینه ی مرغ پخته شده را ریش ریش می کنیم.

قارچ را پس از ضدعفونی کردن با آب سرد فراوان می شوییم و حلقه حلقه می کنیم.

بعد از حدود یک ساعت که جو کاملا پخته و لعاب دار شده بود، سینه ی مرغ ریش ریش شده و قارچ حلقه شده را به آن اضافه می کنیم. سپس مقدار کمی زردچوبه و فلفل سیاه و نمک به سوپ اضافه می کنیم.

پس از آن شیر را به سوپ اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا به جوش بیاید و چند دقیقه با مواد دیگر بجوشد.

خامه را با کمی شیر رقیق می کنیم و پس از خاموش کردن حرارت، به سوپ اضافه می کنیم یا در صورت تمایل در هنگام سرو، روی سوپ ریخته و تزیین می کنیم.

سوپ شیر مجلسی ما آماده است. نوش جان