برای مشاهده یافته ها از کلید Enter و برای خروج از کلید Esc استفاده کنید.

لوبیا پلو با روشی ساده و به یادماندنی

لوبیا پلو جزو آن دسته از غذاهایی است که بین همه ی گروه های سنی محبوب است و اگر از این روش طبخ استفاده کنید، زمان زیادی را از شما نمی گیرد.

مواد لازم

  • برنج 4 پیمانه
  • لوبیا سبز نیم کیلو
  • گوشت چرخ کرده 400 گرم
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز 1 عدد
  • هویج 1 عدد
  • زعفران آب شده 2 قاشق سوپخوری
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین به میزان لازم

برای طبخ یک لوبیا پلوی عالی برنج را از چند ساعت قبل می شوییم و با کمی نمک خیس می کنیم.

سر و ته لوبیا سبز را گرفته و به سایز دلخواه خرد میکنیم و ترجیحا به مدت یک ربع بخارپز میکنیم.

هویج را نگینی خرد کرده و به مدت یک ربع بخارپز می کنیم.

پیاز را خرد کرده و در کمی روغن تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود. سپس گوشت را اضافه می کنیم و با پیاز تفت می دهیم . سپس زردچوبه و فلفل را اضافه می کنیم و پس از اضافه کردن رب، دوباره تفت می دهیم.

پس از چند دقیقه لوبیا سبز و هویج را اضافه میکنیم. یک قاشق چای خوری نمک می زنیم و شعله را خاموش می کنیم.

آبکش کردن برنج

در یک قابلمه مقداری آب به جوش می آوریم. برنج خیس شده را همراه کمی نمک در آب می جوشانیم. بعد از چند دقیقه برنج را آبکش می کنیم. یک لیوان آب سرد روی برنج می ریزیم تا  با سرد شدن ناگهانی به دانه های برنج شوک داده شود و بهتر قد بکشد.

یک قابلمه ی مناسب روی حرارت قرار می دهیم. کمی روغن می ریزیم و به دلخواه از نان یا سیب زمینی ورقه شده یا … ته قابلمه می چینیم. سپس مقداری برنج روی آن میریزیم. کمی از مواد لوبیا پلو را روی برنج پخش می کنیم و کمی دارچین می پاشیم.

تا تمام شدن مواد همین مراحل را تکرار می کنیم. سپس روی برنج کمی روغن و زعفران آب شده می ریزیم. به مدت نیم ساعت با حرارت بسیار کم، دم می کنیم.

لوبیاپلو آماده را کاملا مخلوط می کنیم و در ظرف دلخواه سرو می کنیم. نوش جان

فوت و فن

  • برای تهیه لوبیا پلو می توانیم از گوشت تکه شده یا گوشت مرغ نیز به دلخواه استفاده کنیم.
  • بخارپز کردن لوبیا و هویج علاوه بر حفظ مواد مغذی آن، باعث می شود رنگ و بافت سبزیجات بهتر حفظ شود و طعم عالی و بی نظیری دارد. هم چنین در صورت فریز کردن سبزیجات، طعم آنها تا ماه ها تازه می ماند.