برای مشاهده یافته ها از کلید Enter و برای خروج از کلید Esc استفاده کنید.

آموزش پیتزا هات در خانه

پیتزا هات یا دینامیت یا هرچی که اسمش و بگذاریم، جزو پیتزاهای بسیار محبوب حساب میشه. از حق نگذریم اولین ویژگی جذاب و چشم نوازش، اون نونهای پنیری کوچک در کنارشه.

برای درست کردنش نیاز داریم به

  • شیر یک لیوان
  • مایه خمیر یک قاشق
  • شکر دو قاشق
  • آب ولرم یک سوم لیوان
  • روغن زیتون دو قاشق
  • آرد حدود دو و نیم لیوان

ترکیبات مواد میانی

  • فیله ی سوخاری یا ژامبون
  • سس کچاپ
  • پنیر پیتزای دلخواه
  • فلفل
  • زیتون

برای تهیه خمیر پیتزا خانگی باید تمام مواد را با هم مخلوط کنیم و آرد الک شده را کم کم در چند مرحله اضافه کنیم.

اگه مایه خمیرتون فوری نیست، باید اونو همراه شکر به یک سوم لیوان آب ولرم اضافه کنید و بعد از اینکه عمل آمد و کف کرد به خمیر اضافه کنید. در اون صورت احتمالا به کمی آرد بیشتر نیاز پیدا می کنید.

بعد از آماده شدن خمیر، حداقل ده دقیقه ورزش می دهیم. سپس یک ساعت در دمای آشپزخانه به آن استراحت می دهیم.

برای آماده کردن مواد میانی پیتزا می توانیم از فیله ی سوخاری استفاده کنیم یا از هر نوع ژامبون دلخواه. کاملا آزادید که این پیتزای خانگی بی نظیر را به ذایقه ی دلخواه خودتون نزدیک کنید.

بعد از یک ساعت، خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. نصفش را باز کنید و نصف دیگه رو به شکل نون های کوچک خمیری گرد کنید. می تونید برای مغز این نانها از پنیر استفاده کنید یا از سوسیس های بند انگشتی کوچک. باز هم کاملا آزادی عمل دارید.

تمام نونهای کوچک خمیری را دور تا دور خمیر باز شده بچینید. کمی سس کچاپ روی خمیر بمالید. سپس پنیر و ژامبون و زیتون روی آن بچینید. یا اینکه از ترکیب فیله سوخاری، فلفل، زیتون و پنیر استفاده کنید.

روی توپهای کنار پیتزا را کمی کره بمالید. در فری که از قبل با دمای 180 درجه داغ شده به مدت یک ربع بپزید.

برای سس میتونید از ترکیب سس خردل، مایونز و کچاپ استفاده کنید.

حالا می تونید از پیتزا هات یا پیتزای خانگی خوش طعم و چشم نوازی که آماده کردید، لذت ببرید. نوش جان

نکته

بهتر است مایه خمیر را کم کم و تازه به تازه تهیه کنید.