برای مشاهده یافته ها از کلید Enter و برای خروج از کلید Esc استفاده کنید.

آموزش توپک سیب زمینی با مغز پنیر

آموزش توپک سیب زمینی با مغز پنیر

توپک سیب زمینی از آن دسته غذاهایی است که به راحتی می تواند همراه خوبی برای جشن ها و تولدها، مهمانی عصرانه یا حتی یک نهار سبک و شیک برای یک پیک نیک خانوادگی باشد. هم چنین می توان به راحتی آن را فریز کرد و در موقع لزوم با حرارت ملایم سوخاری کرد و لذت برد.

مواد لازم برای توپک

  • سیب زمینی آب پز شده 3 عدد متوسط
  • سینه مرغ آب پز یا کبابی 1 عدد
  • پیاز متوسط 1 عدد
  • پنیر پیتزا 100 گرم
  • پودر سوخاری نصف پیمانه
  • نمک، زردچوبه، فلفل سیاه به میزان لازم

مواد لازم برای سوخاری کردن

  • تخم مرغ 1 عدد
  • آرد سفید نصف پیمانه
  • پرک سوخاری یا پودر سوخاری نصف پیمانه
  • روغن سرخ کردنی به میزان لازم

سیب زمینی پخته شده را رنده میکنیم و در ظرفی می ریزیم. سینه ی مرغ را ریش ریش می کنیم و به آن اضافه می کنیم. یک عدد پیاز متوسط را با رنده ی درشت رنده می کنیم و همراه پودر سوخاری و ادویه ها و نمک در ظرف می ریزیم. سپس کاملا مواد را مخلوط می کنیم و چند دقیقه ورز می دهیم.

از مخلوط مواد به قدر یک نارنگی کوچک برمی داریم و کف دست باز می کنیم. سپس مقداری پنیر پیتزا وسط آن می گذاریم و آن را کاملا گرد می کنیم.

این کار را تکرار می کنیم تا تمام مواد به شکل توپ های کوچک درآید.

بهتر است توپک های آماده حداقل یک ساعت در یخچال بماند و بعد سوخاری شود.

برای سوخاری کردن، ابتدا تخم مرغ را با چنگال می زنیم تا یکدست شود. ارد سفید و پودر سوخاری را در ظرفهای جداگانه می ریزیم. توپک ها را ابتدا در آرد سفید می غلطانیم، سپس کاملا به تخم مرغ زده شده آغشته می کنیم و بعد از آن با پودر سوخاری کاور می کنیم. سپس در روغن داغ سرخ می کنیم. پس از خارج کردن از روغن، روی دستمال آشپزخانه یا صافی قرار می دهیم تا روغن اضافه آن گرفته شود. توپک سیب زمینی با مغز پنیر آماده است. نوش جان

فوت و فن

  1. بهتر است در هنگام مخلوط کردن سیب زمینی و مرغ سرد باشند تا توپک ها موقع سرخ شدن وا نرود.
  2. پنیر پیتزا ی مورد استفاده، مخلوطی از پنیر گودا و پنیر پارمزان است.
  3. برای مغز توپک می توانیم از گوشت چرخکرده سرخ شده یا ژامبون خرد شده و پنیر و یا هر نوع ماده ی دلخواه دیگری استفاده کنیم.