برای مشاهده یافته ها از کلید Enter و برای خروج از کلید Esc استفاده کنید.

آموزش فرنی بستنی، دسر جذاب مهمانیهای ایرانی

فرنی بستنی، دسری جذاب و رنگارنگ است که می تواند زینت بخش سفره های مهمانی شما باشد.

مواد لازم

  • زرده تخم مرغ 2 عدد ( می توانید در صورت تمایل زرده را حذف کنید ولی با زرده دسر لطیف تری خواهید داشت)
  • بستنی وانیلی 180 تا 200 گرم
  • شکر نصف پیمانه
  • وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
  • نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری
  • پودر ژلاتین 3 قاشق غذاخوری
  • آب یک دوم پیمانه
  • شیر 3 لیوان
  • خامه صبحانه 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

برای تهیه فرنی بستنی، از همین ابتدا بستنی ها را در دمای محیط بگذارید تا آب شود.

آب و پودر ژلاتین را بن ماری کنید و کنار بگذارید.

زرده های تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم زن بزنید تا رنگش کرمی و روشن شود.

یک لیوان از شیر را با نشاسته ذرت مخلوط کنید. وقتی کاملا یکدست شد، بقیه شیر را به آن اضافه کنید.

مخلوط زرده ی تخم مرغ را به آن اضافه کرده و روی حرارت ملایم هم بزنید تا زرده بپزد و غلیظ شود. در حدی که رد قاشق روی آن بماند.

سپس بستنی آب شده رو اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید.

کمی از مایه را با سه قاشق خامه در ظرفی دیگر مخلوط کنید که خامه هم دمای مایه بشود.

در انتها ژلاتین بن ماری شده را از صافی رد کرده و به مایه اضافه می کنید.

در اینجا می توانید اگر مایل به رنگی کردن دسر هستید از رنگ خوراکی یا پودر کاکائو استفاده کنید.

ظرف دسر را با کمی روغن چرب کنید و مایه دسر را در آن بریزید. حداقل سه تا چهار ساعت در یخچال بماند تا کاملا ببندد.

سپس در ظرف دلخواه برمیگردانیم و سرو می کنیم.

فرنی بستنی ما آماده است. نوش جان

نکته

برای دو رنگ کردن فرنی بستنی، مایه دسر را نصف کرده و به نصف مواد دو قاشق پودر کاکائو اضافه می کنیم.