برای مشاهده یافته ها از کلید Enter و برای خروج از کلید Esc استفاده کنید.

کاچی چهار مغز، خوشمزه ی انرژی زا

کاچی چهار مغز، یکی از انواع گوناگون دسرهای ایرانی است که علاوه بر طعم خوب، بسیار مقوی و مغذی است.

ترکیبات

آرد گندم یا برنج یک پیمانه

کره یا روغن حیوانی 75گرم

مغز فندق نیم کوب شده 15 گرم

مغز گردو، پسته، بادام نیم کوب شده 25 گرم از هر کدام

نبات آسیاب شده یک پیمانه

آب 4 لیوان

هل آسیاب شده نصف قاشق مرباخوری

گلاب نصف فنجان

زعفران دم کرده غلیظ به میزان دلخواه

طرز تهیه

نبات کوبیده شده را با آب روی حرارت میگذاریم تا کاملا حل شود و چند دقیقه بجوشد. سپس حرارات را خاموش می کنیم و زعفران را اضافه می کنیم.

آرد را یکی دو بار الک می کنیم. سپس در ظرف دیگری روی حرارت تفت می دهیم. فقط در حدی که بوی خامی آرد گرفته شود. بهتر است حرارت ملایم باشد تا آرد تغییر رنگ ندهد. سپس کره را به آرد اضافه می کنیم. مرتب هم می زنیم تا صاف و یک دست شود.

در این مرحله هل را اضافه می کنیم و از روی حرارت برمی داریم. سپس شربت نبات و زعفران را کم کم اضافه میکنیم. مرتب هم می زنیم تا مواد گلوله نشود.

مغزهای نیم کوب را اضافه می کنیم و مجددا روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاچی جا بیفتد. سپس گلاب را اضافه می کنیم و چند دقیقه دیگر هم می زنیم. کاچی چهار مغز ما به روغن افتاده و آماده است. نوش جان