برای مشاهده یافته ها از کلید Enter و برای خروج از کلید Esc استفاده کنید.

باقلوای استانبولی

باقلوای استانبولی نوعی شیرینی است که در کشورهای ایران و ترکیه طرفداران زیادی دارد. با ما همراه شوید تا ساده ترین و بهترین طرز تهیه باقلوا را یاد بگیرید و از خوردن باقلوای تازه و خوش طعم لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه باقلوای استانبولی

  1. خمیر فیلو آماده یک بسته
  2. مغز پسته 200 گرم
  3. مغز گردو 200 گرم
  4. دارچین یک قاشق چایخوری
  5. شکر یک چهارم پیمانه
  6. پودر هل آسیاب شده نصف قاشق چایخوری
  7. کره 50 گرم برای چرب کردن

مواد لازم برای شهد باقلوا

  1. شکر سه چهارم پیمانه
  2. آب  سه چهارم پیمانه
  3. عسل سه چهارم پیمانه

طرز تهیه

برای شروع ابتدا فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود. مغز پسته و مغز گردو را با غذاساز یا گوشتکوب خرد می کنیم. مقداری از پودر پسته را برای تزیین روی باقلوا کنار می گذاریم و مابقی را با گردوی خرد شده و پودر هل و دارچین و شکر مخلوط می کنیم.

کره را با دمای ملایم گرم می کنیم تا نرم شود. به حدی که به راحتی بتوانیم برای چرب کردن از آن استفاده کنیم.قالب مخصوص فر را به کمک قلم مو با کره چر ب میکنیم. لایه ای از خمیر فیلو را کف قالب پهن می کنیم و کمی با قلم مو چرب می کنیم و سپس یک لایه از مخلوط مواد روی آن میریزیم، دوباره یک لایه خمیر روی مواد پهن میکنیم، با قلم مو کمی چرب می کنیم و یک لایه خمیر فیلو روی آن قرار می دهیم. این کار را چند بار تکرار می کنیم تا خمیرها تمام شود.

سپس روی لایه ی آخر را چرب می کنیم و با چاقو به دلخواه به شکل مربع یا لوزی برش می دهیم و در فر گرم شده به مدت حدود 45 دقیقه قرار می دهیم تا کاملا طلایی رنگ شود.

پس از این زمان از فر خارج می کنیم و دوباره برش ها را تکرار می کنیم تا شیرینی باقلوای استانبولی ما کاملا از هم جدا شوند.

سپس اجازه می دهیم باقلواها کمی خنک شوند و در این زمان شهد باقلوای استانبولی را آماده می کنیم.

طرز تهیه شهد باقلوا

برای این کار شکر و آب و عسل را ده دقیقه روی حرارت ملایم می جوشانیم تا قوام آید. سپس از روی حرارت برمی داریم و روی باقلواها میریزیم تا شیرین شود. کامتان همیشه شیرین

نکته ها

  • دقت کنید که شهد کاملا گرم و باقلوا تقریبا خنک شده باشد تا شهد ما کاملا در شیرینی نفوذ کند. سپس بلافاصله از پودر پسته ای که کنار گذاشته بودیم، استفاده می کنیم و روی باقلواها را تزیین می کنیم.
  • بنا بر ذائقه ی خود و خانواده، میتوانید از پسته، بادام، گردو به صورت جداگانه یا مخلوط برای مواد میانی باقلوای استانبولی استفاده کنید.