برای مشاهده یافته ها از کلید Enter و برای خروج از کلید Esc استفاده کنید.

آموزش طبخ سالزبری استیک، استیک رژیمی بی نظیر

سالزبری استیک، یکی از مشهورترین استیک ها در دنیاست. این استیک غذای اختراعی یکی از پزشکان تغذیه مشهور آمریکاست که طرفدار رژیم غذایی کم کربوهیدرات است.

وقتی صحبت از استیک میشه، معمولا تصویر یک تکه گوشت فیله گوساله یا مرغ در ذهن افراد نقش میبنده. اما سالزبری استیک هم یکی از استیک های محبوب دنیاست که اسمش را از نام دکتر مخترعش وام گرفته.

مواد لازم برای 6 نفر

  • گوشت چرخکرده مخلوط 800 گرم
  • پیاز 2 عدد رنده شده
  • پودر نان یا آرد سوخاری 2 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ 1 عدد
  • کره 1 قاشق غذا خوری
  • قارچ به میزان دلخواه
  • پیاز کوچک 1 عدد
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • آرد سفید 1 قاشق غذاخوری
  • سس کچاپ 2 قاشق غذاخوری
  • پودر خردل نصف قاشق

طرز تهیه

ابتدا دو عدد پیاز را رنده کنید. سپس گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده، پودر نان، پودر خردل، تخم مرغ، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. مواد را کاملا ورز دهید. سپس مواد را به 6 قسمت تقسیم کنید.

گوشت ها را به شکل استیک دربیاورید و گرد یا مستطیلی کنید. یک ماهیتابه نچسب را بدون روغن داغ کنید. هر طرف استیک را به مدت 4 تا 5 دقیقه روی شعله تند تفت دهید.

استیک ها را از ماهیتابه خارج کنید. یک قاشق کره در همان ماهیتابه بریزید. پیاز کوچک را خلالی کنید و در کره تفت بدهید. پس از اینکه پیاز سبک و شیشه ای شد، یک قاشق آرد اضافه کنید و یکی دو دقیقه تفت دهید. سپس دو لیوان آب یا آب گوشت و سس کچاپ را اضافه کنید. بعد از به جوش آمدن مواد داخل ماهیتابه، استیک ها را به سس اضافه کنید.

وقتی سس غلیظ شد و هر طرف استیک 5 دقیقه با حرارت متوسط پخته شد، استیک ها را سرو کنید.

روش دوم سرو سالزبری استیک اینه که سس قارچ را آماده کنید و روی استیک ها بریزید و همراه پوره سیب زمینی یا انواع سبزیجات گریل شده سرو کنید.البته اگر رژیم کم کربوهیدرات دارید، پوره سیب زمینی را حذف کنید. نوش جان