طرز تهیه خاگینه مغزدار یا قیقناق

خاگینه مغزدار یا قیقناق، یکی از انواع مختلف خاگینه هاست که به صورت سنتی بیشتر برای صبحانه تهیه میشود. مواد لازم برای خاگینه مغزدار گل محمدی به میزان لازم ماست 3 قاشق غذاخوری آرد 3 قاشق غذاخوری تخم مرغ 3 عدد آب یک لیوان زعفران آب شده به میزان دلخواه شکر نصف لیوان هل به …

ادامه مطلب

طرز تهیه مربای به زعفرانی

مربای به زعفرانی یکی از انواع مرباهای پرطرفدار و بسیار خوشمزه در کشورمان است که به عنوان صبحانه یا عصرانه سرو می شود. مربای به را می توان به همراه خامه صبحانه، کره یا انواع پنکیک سرو کرد. مواد لازم: به تازه یک کیلوگرم شکر یک کیلوگرم آب 7 لیوان هل 4 عدد آبلیمو 3 …

ادامه مطلب